Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Девојката од хартија

Девојката од хартија

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 105/200 mm- 319 стр.

На Том Бојд, познат писател му недостига инспирација, а тогаш во неговиот живот ненајдено се појавува хероината на неговите романи. Таа е убава, таа е очајна, таа ќе умре ако тој престане да пишува. Невозможно? А, има и уште... Заедно, Том и Били ќе доживеат неверојатна авантура во која реалноста и фикцијата се мешаат во една заводлива и смртоносна игра...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce