Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на  Девојката од Бруклин

Девојката од Бруклин

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика/трилер
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 100/200mm ; брош повез


Ѓаволски добар заплет, неодоливи јунаци и напнатост што расте со секоја страница.
Јасно се сеќавам на тој последен момент на среќа. Бевме загледани во морето, додека хоризонтот се пресликуваше, Ана ми постави прашање:
„Дали ќе ме сакаш ако дознаеш дека сум направила нешто страшно?“
Како би одговориле Вие?
Ана е љубовта на мојот живот. Треба да се венчаме за три недели. Секако дека ќе ја сакам, што и да направила. Барем така мислев, но таа нервозно пребаруваше низ торбата, извади таблет, ми покажа фотографија на екранот, „Тоа јас го направив“.

Гледав во нејзината тајна, шокиран, свесен дека нашите животи повеќе никогаш нема да бидат исти. Зашеметен станав и заминав без збор. Кога се вратив беше предоцна. Ана исчезна. И оттогаш не престанав да ја барам.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce