Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Грижа
Цена 126,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Меки книги - Чувства
Димензии: 150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја

Што те загрижува? Дали си загрижен кога ќе видиш дека некој се расправа? Неодолива книгичка, која ги покажува сите работи што ги загрижуваат дечињата. На нежен и внимателен начин им помага на дечињата да го разберат чувството на загриженост.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce