Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Градина во домот
Цена ден 179,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Прирачници за цвеќиња
Димензии: 230/270mm - 47 страници, брош повез

Опишување во детали на темелните карактеристики на широката разновидност на видовите. Јасно опишување на негата што му е потребна на секое растение. Благодарение на овие неопходни совети ќе ги научите сите вообичаени болести и нивниот третман, потоа идеалната положба, зачестеноста на полевањата и многу други информации за ботаничките семејства.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce