Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Го развиваме вниманието

Го развиваме вниманието

Цена 99,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Пиши бриши
Димензии: 210/275 mm; 16 страници; брош повез и илустрации во боја

Повеќенаменските работни тетратки се предвидени за работење со деца од три возрасни групи: 3-4, 4-5 и 5-6. Разните задачи и вежби го помагаат комплексното развивање на детските способности според нивната возраст и им помагаат низ игра  да добијат се што им е потребно при подготовката за школо. Да се црта и пишува во работните тетратки може со било кој фломастер. Страниците се мазни, затоа ако вашето дете погреши или повторно сака да ја реши истата задача, тоа лесто се брише со помош на влажна гума за бришење.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce