Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Господин Штрбло и кристалите со необична моќ / книга 4

Господин Штрбло и кристалите со необична моќ / книга 4

Цена 179,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Енди Стентон
Димензии: 130/185 mm-204 стр./брош повез/црно бели илустрации

Добро вечер, деца, оваа темна и ветровита ноќ! Ајде сега да се собереме околу огништето бидејќи е време да се раскажуваат необични сказни како што е онаа за Поли и за старата напуштена ветерница. Но, каква страшна тајна крие таа ветерница? Зошто господин Штрбло кришум се врт-врт-вртка околу неа? И што знае за тоа Старата Бабичка? Дојдете поблиску, дечиња, да го разоткриеме сето тоа.... БРРРР! МОРНИЧАВООО!  

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce