Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Господин Штрбло и гоблините / книга 3

Господин Штрбло и гоблините / книга 3

Цена 179,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Енди Стентон
Димензии: 130/185 mm-190 стр./брош повез/црно бели илустрации

Добровечер, храбар читателу!

На, дали си доволно храбар да им мсе придружиш на Поли и на Петко додека се качуваат на Гоблинската Планина за да се борат со силите на злото? Внимавај! Оваа книга е полна со мечеви, тролови и вештерки, па и со тоа нешто што личи на корнишон. А, некако во сето тоа е заплеткан и стариот угурсус, господин Штрбло. Живти мустаќите, ова е ВИСТИНСКА ЛУДНИЦА!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce