Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Господин Штрбло и бисквитот милијардер / книга 2

Господин Штрбло и бисквитот милијардер / книга 2

Цена 179,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Енди Стентон
Димензии: 130/185 mm-179 стр.

Добро вечер! Ок, тешко е да се опише оваа книга. Видете, тука има едно човече од гурабии со електрични мускули. И ептен е богато, разбирате? А, господин Штрбло и Били Вилијам коваат план како да ги грабнат неговите пари, јасно? И Поли ќе мора да помогне да се спаси ситуацијата. Па, има и забавен парк и сендвичи со виршли, па Петко О'Лири извикува некои мрднати работи и ... Еј, па ова и не беше толку тешко да се опише! СЕ ГЛЕДАМЕ!!!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce