Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Голема книга на тестови (5-6 години)

Голема книга на тестови (5-6 години)

Цена 179,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 210/275 mm- 128 страници; брош повез

Ова е книга на тестови која ќе ви помогне да ја сумирате сета работа околу развојот на 5-6 годишно дете и да го подготвите за следната етапа на предавања. Книгата се состои од 8 делови кои ги опфаќаат сите страни на развојот и обуката на детето: внимание, мислење, течен говор, моторика и.т.н. Секоја тема се состои од задачи за проверка – тестови, според кои лесно се определува нивото на развојот на детето. На крајот на секој дел дадени се дополнителни вежби.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce