Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Голема книга на тестови (4-5 години)

Голема книга на тестови (4-5 години)

Цена 168,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 210/275 mm- 110 страници; брош повез

Најкомплетен зборник на тестови, задачи разработени од професионални педагози и психолози. Со помош на овие тестови вие лесно ќе го определите нивото на знаење на вашето дете. Доколку резултатите од тестирањето не се доволно високи постојат дополнителни вежби од секоја област за да се научат предвидените работи.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce