Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник

Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник

Цена 580,00 ден
Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 118/170 mm - 784 стр; тврд повез

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на германскиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот германски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce