Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Во еден момент
Цена 240,00 ден
Категорија: Белетристика/драма Автор: Гијом Мисо Димензии: 100/200mm – 302 страници; брош повез

Лиза и Артур можат да се видат само еднаш годишно. Тој целиот живот го поминува барајќи ја... А таа својот чекајќи го... Лиза сонува за тоа да стане актерка. За да ги плати студиите, работи како келнерка во еден бар на Менхетн. Една вечер таму го запознава младиот доктор, Артур Костело и нејзиниот живот се менува од корен. Артур ќе направи се за да ја освои Лиза. Во градот полн со неочекувани пречки, на сите начини ќе се обиде да дојде до неа. Но, Артур не е обичен маж - тој на Лиза и ја открива вистината што го спречува да создава иднина со неа : неверојатна, a пореална и од самиот живот. Во Њујорк каков што се уште не сте го запознале, Артур и Лиза ќе мораат да ги обединат своите сили за да побегнат од стапицата пострашна и од најлошиот непријател: времето.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce