Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Буквар на калории
Цена ден 126,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

За повеќе од 1000 вредности речникот на калории е незаменливо помагало за сите што сакаат да ослабат и за оние што сакаат да се здебелат. Податоците за хранливите вредности се прегледно поделени во 11 групи. Оваа книга дава совети и идеи за правилна исхрана.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce