Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Буквар за цвеќе
Цена ден 126,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез
Букварот за цвеќе се состои во голем дел од повеќе и помалку познати едногодишни и двегодишни цвеќиња, коишто цветаат во градините и на балконите. Секое цвеќе е претставено со фотографија и со еден прилог за потеклото, вообичаените сорти што се наоѓаат во продажба, големината и формата, можноста за комбинации, местото на успевање, одгледувањето, негата и можностите за понатамошно одгледување.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce