Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Буквар за овошје и за зеленчук

Буквар за овошје и за зеленчук

Цена ден 126,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Овој прирачен буквар може да му послужи на секој обичен човек преку слики и текст да дознае многу повеќе за различните видови овошје и зеленчук. Покрај информациите за потеклото, имињата и особеностите на секоја сорта ви се дадени значајни совети за купување, за складирање како и за приготвување и преработка на сите плодови.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce