Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Буквар за билки и за зачини

Буквар за билки и за зачини

Цена ден 126,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Овој прирачник ги содржи најважните билки и зачини што се достапни кај нас. Комплетено ве информира и ви дава преглед на нивното потекло, за нивните карактеристики и ви нуди идеи за наменско употребување. Од ова ќе знаете кои зачини и билки со кои јадења одговараат, како и каде најдобро успеваат и какви се нивните дејства врз вашата физичка душевна состојба.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce