Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на А потоа
Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 100/200mm -342 страници; брош повез

Како осумгодишно момче, Нејтан, кој во еден момент е мртов, помина низ светлинскиот туннел. Скокнувајќи во езерото за да спаси едно девојченце, тој се удави. Престанок на работата на срцето, клиничка смрт.. А ПОТОА, ПОВТОРНО ЖИВОТ! Незаборавна приказна за љубовта.. Напнато патување во непознатите сфери што се очекува со кнедла во грлото.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce