Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на А зошто не ?

А зошто не ?

Цена 90,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Бел Муни
Димензии: 190/120 mm-64 страници /брош повез /црно бели илустрации

"Зошто не ми објасни некој?"

А зошто не ?

Мица порано секогаш велеше дека не сака да го направи тоа или ова. А, потоа дојде до промена - сега сака да го прави тоа или ова, но возрасните не и дозволуваат. Место да каже "Не сакам1", сега прашува "А зашто не?". Меѓутоа одговорот најчесто гласи "Затоа што јас велам така!". Сепак Мица наоѓа начини да ја заобиколи секоја пречка - особено кога е распуст или кога сака да оди навечер со другите деца на Ноќ на вештерките ...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce