Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Англиско-Македонски и Македонско-Англиски речник

Англиско-Македонски и Македонско-Англиски речник

Цена 473,00 ден
Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 120/170 mm - 760 стр; тврд повез

Овој стандарден речник содржи повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, а како посебен прилог во речникот е даден краток преглед на англиската граматика кој овозможува да се добијат основни информации за граматичките правила во англискиот јазик. Визуелниот дел на крајот од речникот претставува корисен додаток за надградба на знаењето.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce