Log in / Register Cart (0)
You have no items in your shopping cart.
Picture of Ангелски повик
Price ден 199,00
Категорија: Белетристика
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 105/200 mm- 380стр.

Во метежот на најголемиот њурошки аеродром двајца деловни луѓе, буквално, ќе налетаат еден на друг. Мадлин и Жонатан брзо ќе ги соберат растурените работи и ќе продолжат секој на своја страна. Тие никогаш претходно се немаат сретнато, а и веруваат дека таа средба веќе нема да се повтори. Сепак, брзајќи да ги соберат своите работи, случајно ќе си ги заменат мобилните телефони. Кога ќе ја согледаат грешката, веќе ќе ги делат повеќе од десет илјади километри - тој е сопственик на ресторан во Сан Франциско, а таа работи во една париска цвеќарница. Иако се свесни дека чепкаат во туѓата приватност, нема да можат да одолеат и ќе ја прегледаат содржината на телефонот што е случајно кај нив...

Contact

Our Store Locates at nopstyle.footer.addresses

Copyright © 2018 Toper. All rights reserved.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce