Log in / Register Cart (0)
You have no items in your shopping cart.
Picture of Ана и францускиот бакнеж

Ана и францускиот бакнеж

Price ден 270,00
Категорија: Белетристика
Едиција:
Автор: Стефани Перкинс
Димензии: 145/205mm – 372 страници; брош повез

Ќе успее ли Ана да пронајде љубов во градот на светлината? Ана е среќна во Атланта. Има лојална, најдобра другарка и е вљубена во колегата со кој работи во киното. Тој само што почна да ја забележува. Така што, не е многу одушевена кога татко ѝ решава да ја прати во интернат во Париз за таму да ја помине последната учебна година. Но, иако Ана воопшто не зборува француски, таа запознава неколку суперлуѓе, вклучувајќи го и згодниот Етјен Сент Клер, кој набрзо станува нејзин најдобар пријател. За жал, има девојка – а, можеби и Ана има момче. Дали годината преполна со романтични недоразбирања ќе заврши со францускиот бакнеж на кој Ана се надева?

Contact

Our Store Locates at nopstyle.footer.addresses

Copyright © 2018 Toper. All rights reserved.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce