Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Азнадар
Цена 189,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Mubera Missini
Димензии: 140/200 mm-155 страници/брош повез

Самоспознавањето е сила која преобразува, се што бараме, се што сакаме, се што мислиме дека го има некаде надвор, се се наоѓа вон ас. Се што говориме или упатуваме некому се однесува само на нас. Аворката со една интересна порака до сите: Ти никогаш не можеш да излачиш толку отрови колку што јас можам од нив да направам лекови.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce