Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Авантурите на вујко Лео низ романските степи / книга 1

Авантурите на вујко Лео низ романските степи / книга 1

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Џанетс Леви
Димензии: 145/220 mm / 77 страници / тврд повез / илустрации во боја

Вујко Лео не е обичен вујко, тој е уникатен – авантурист, патник, магионичар, се во едно. Придружи му се додека на Енди му раскажува за авантурите низ романските степи – од времето к ога бил заглавен на облак додека бил во потрага по богаатство до времето кога бил претворен во лебарка од страна на волшебникотч од неверојатната средба ссо приказноголтачкиот демон до времето кога станал царски шут во кралството Наопаку, каде што сите одат на раце.  Комична и топла, првата книга за вујко Лео, со интересните приказни и со колоритните илустрации ќе ве освои и ќе го задржи вашето внимание до самиот крај.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce